Bileta Autobuzi

Kompania jone ju krijon mundesine per udhetime me autobuz ne destinacionet e meposhtme:

- Itali

- Greqi

- Gjermani

- Stamboll

Me poshte po paraqesim oraret e nisjeve dhe cmimet per disa linja.

CMIMET DHE ORARET PER LINJEN TIRANE – SELANIK

Ora

Nisja

Mberritja

Vajtje

Vajtje-Ardhje

7:00

TIRANE

KOSTUR

15 EURO

27 EURO

7:00

TIRANE

KOZAN

20 EURO

36 EURO

7:00

TIRANE

VERIE

24 EURO

43 EURO

7:00

TIRANE

SELANIK

30 EURO

52 EURO

7:00

TIRANE

ASPROVALTA

35 EURO

60 EURO

7:00

TIRANE

DHRAMA

40 EURO

70 EURO

7:00

TIRANE

KAVALLA

40 EURO

70 EURO

7:00

TIRANE

KSANTHI

45 EURO

80 EURO

 

CMIMET DHE ORARET PER LINJEN TIRANE – ATHINE

Nisja

Mberritja

Vajtje/Ardhje

Cmimi i plote

Cmimi i
Reduktuar (per femije)

TIRANA

Athina

Vajtje

25 Euro

15 Euro

TIRANA

Athina

Vajtje/ardhje

45 Euro

30 Euro

TIRANA

Arta

vajtje

25 Euro

15 Euro

TIRANA

Agrinjo

vajtje

25 Euro

15 Euro

TIRANA

Korinth

vajtje

25 Euro

15 Euro

TIRANA

Patra

vajtje

25 Euro

15 Euro

TIRANA

Janina

vajtje

18 Euro

9 Euro

TIRANA

Athina

Vajtje

25 Euro

15 Euro

*Fëmijët konsiderohen deri në moshën 11 vjec.